+421 940 999 885

Osvlávte to u nás štýlovo

Svadby & Oslavy

Naša reštaurácia ponúka moderne ladený priestor pre organizáciu Vašej svadobnej hostiny, rôznych iných spoločenských podujatí, rodinných osláv, stužkových slávností a firemných večierkov s kapacitou až do 130 osôb.

Reštaurácia je nefajčiarska, plne klimatizovaná, umožňuje bezbariérový prístup a disponuje vlastnými parkovacími miestami. K reštaurácii patrí aj terasa, kde je možnosť OBRADU v prípade teplejších mesiacov. Civilný OBRAD organizujeme aj v parku a máme aj interiérové alternatívy.

Ponúkame zvýhodnený cenník nealkoholických nápojov

Ponúkame možnosť nakombinovať si akékoľvek zloženie menu a KAPUSTNICU k menu ZDARMA.

Do reštaurácie je možnosť donášky vlastných zákuskov, slaného pečiva a toriet bez poplatku, prípadne vieme zabezpečiť v našej réžii za zvýhodnené ceny.

Zabezpečujeme v prípade záujmu výzdobu našich priestorov podľa konkrétnych požiadaviek. Máme k dispozícii rôzne farebné škály mašlí a štól, taktiež veľké množstvo váz, ponúkame tiež kvetinovú výzdobu a nasvetlíme priestor presne podľa Vašich požiadaviek v prípade záujmu.

Súčasťou reštaurácie je Hotel Modena*** poskytujúci ubytovanie v 40-tich izbách, nachádzajúcich sa na 6. poschodí v rámci jednej budovy. Svadobnému páru poskytujeme APARTMÁN ZDARMA. Máme k dispozícii parkovacie miesta, ktoré sú pre svadobných hostí bezplatné.

Radi vyhovieme akýmkoľvek Vašim požiadavkám a predstavám pri výzdobe priestoru, či už sa to týka svadby, rodinnej oslavy, stužkovej či firemného večierku. V prípade záujmu Vám pripravíme ponuku a poradíme pri organizácii všetkých náležitostí.

Zavolajte nám a dohodnite si obhliadku našich priestorov alebo osobné stretnutie mailom na maranello@maranello-ristorante.sk alebo na telefónnom čísle +421 911 50 40 40