+421 940 999 885

SVADBA v čase KORONY?...

    Po krásnej, výnimočnej  či len nápaditej žiadosti o ruku sa Vám v zápätí v hlave začali vynárať otázky:
„A čo teraz?, Kde bude naša svadobná hostina?, Kde bude obrad? Odkiaľ budeme mať koláče či tortu? Aká bude výzdoba? Koho pozveme či nepozveme? Kde tých hostí ubytujeme? A či vôbec sa nám svadbu podarí zrealizovať v tomto priam neľahkom období?„
   So svadbou sa spája aj mnoho mnoho ďalších dôležitých otázok, na ktoré je potrebné nájsť odpovede niekedy skôr a niektoré môžeme nechať na potom, keď už viete, že ste bližšie ku dňu D J. Podstatnou ale na teraz ostáva otázka, či budete čakať na uvoľnenie opatrení, alebo si Vašu vysnívanú svadbu urobíte tu a teraz. Aj napriek aktuálnej a neľahkej dobe máme pre Vás nápady a riešenia ako si Váš svadobný deň „D“ urobiť, aby bol naozaj výnimočný. 

   Základom je zostať dobre naladený a nestratiť chuť z plánovania a organizovania Vašej svadby. Ak sa rozhodnete ísť do toho a urobiť si svadbu aj v čase Korony, budú Vás momentálne obmedzovať protipandemické opatrenia. Máme pre Vás ale super riešenie.  

  Vašu svadbu Vám zorganizujeme priamo u Vás DOMA.

   Že je táto myšlienka pre Vás nepredstaviteľná? Nechajte to na nás a MY sa o všetko postaráme. Či si už budete priať usporiadať len mále komornejšie slávnostné posedenia vo Vašej obývačke v kruhu Vašich najbližších alebo príjemnú posvadobnú oslava v štýle GARDEN PÁRTY. Na všetko tu pre Vás máme pripravené nápady a odporúčania, ako si Váš Veľký deň užiť na plno, samozrejme za dodržania všetkých hygienických opatrení.

Pri výbere a správnom nastavení konceptu Vám radi pomôžeme.

   Svadba doma vo Vašej obývačke je jednou z nápaditých možností ako osláviť Váš veľký deň s dobrým jedlom vo svojej rodinnej a domácej pohode. Slávnostné prestretý stôl, chutné a výborne jedlo sú zárukou toho, že sa vo Váš deň budete cítiť príjemne a navyše prípravy a upratovanie za Vás vyrieši úplne niekto iný, náš šikovný svadobný Team. ​​   

        
   
   Ak už ale máte možno aj veľký dvor, či peknú záhradu, alebo aj chatu či chalúpku, kam chodievate nájsť pokoj a nasať čerstvý vzduch, Vašu svadobnú oslavu Vám zabezpečíme a usporiadame v štýle tej pravej GARDEN párty. Prípadnú nepriazeň počasia vyriešime jednoducho a zabezpečíme vyhrievané stany, ktoré odolajú nejednej búrkovej prehánke. Exteriér sa dá veľmi pekne nazdobiť a svadobná výzdoba prispôsobiť každému miestu. Jedlo Vám naservírujeme priamo na slávnostný stôl, alebo Vám pripravíme nezabudnuteľný a chutný RAUT. Nezabúdame ani na Vašich hostí so špeciálnymi stravovacími požiadavkami, pripravíme pre nich EXTRA menu. Moderne pripravený CANDYBAR poteší svojimi sladkosťami nielen deti ale aj ostatných hostí. Pri akcii v exteriéri sa vynára mnoho možností na vyžitie aj pre Vašich detských hostí. Veď taký skákací hrad už potešil nejednu ratolesť a rodičov odbremenil od starostí.  O obsluhu aj upratanie sa postará opäť náš skúsený personál, ktorý Vám splní všetky Vaše požiadavky a Vy si budete môcť tento nádherný deň len užívať.

          
 

   Tak milé nevestičky a ženísi, nebojte sa a „hupnite“ do toho kľudne aj TERAZ. Neostávajte bez možnosti osláviť Vaše zamilované ÁNO a urobte si Váš svadobný deň tým nezabudnuteľným a dokonalým aj v čase Korony J.

   Sme pripravení splniť Vám Vaše priania a zodpovedať všetky Vaše otázky aj na ONLINE stretnutí, kde sa vieme navzájom bližšie spoznať a predstaviť jednotlivé možností práve k Vašej svadbe u Vás doma.

Váš Maranello team
--PŠ--