+421 940 999 885
Ako si zorganizovať svadbu a nezblázniť sa?

zopár slov na úvod...

Čaká Vás jeden z najdôležitejších dní Vášho života, a Vy sa už neviete dočkať, kedy budete mať na sebe oblečené tie krásne (biele) šaty a pôjdete uličkov k oltáru ako princezná? Keď ženích zbadá po prvý raz svoju nevestu a pri pohľade na ňu sa mu podlomia kolená?

Niekedy Vám všetko to plánovanie na začiatku pripadá veľmi komplikované a zložité. S určitosťou Vám však môžeme povedať, že to tak nemusí byť, ak natrafíte na správnu pomoc v pravý čas, na správny team, ktorý Vám so všetkým rád ochotne pomôže a postará sa o to, aby bol aj Váš deň "D" dokonalým.

Možno ste už o nás aj počuli alebo čítali, takže viete, že presne takýto team profesionálov sme aj MY v reštaurácií Maranello-ristorante a v Cateringovej agentúre Happy-day.

Cieľom tohto blogu je, aby sme Vám pomohli prežiť Váš veľký deň bez  „väčšej ujmy na zdraví„. Po dlhoročných skúsenostiach už veľmi dobre vieme, čo Vás ako nevesty trápi, sužuje a aké otázky Vám prinášajú vrásky na čele.  

V jednotlivých článkoch si preberieme, na čo VŠETKO je dobré myslieť a na čo zas je potrebné nezabudnúť. 

Váš Mteam
16/2/2021 
-- ZK--                                                                                                                                                                           

Plánujete jarnú svadbu a neviete aké kvety si vybrať?

MY Vám pomôžeme smiley

Prvé jarné lúčne a topiaci sa sneh nám prináša jasné známky, že zima sa skončila a prichádza obdobie, keď sa príroda prebúdza, stromy sa zazelenajú a kvitnúce záhony sa nám ponúkajú na každom kroku.

Jarná sezóna nám otvára široké možnosti druhov a farebné škály kvetov, ktoré sú v ponuke práve a len na jar. Prevedieme Vás jednotlivými možnosťami a možno si rovno nájdete svojich favoritov.

SVADBA v čase KORONY?...

Rozhodli ste sa aj napriek dobe, ktorá nepraje nikomu z nás, urobiť to veľké rozhodnutie a povedať si ÁNO?

Nezúfajte! Máme pre Vás riešenia, ktoré Vám pomôžu užiť si Vás deň ako sa patrí! 

KONTAKTUJTE NÁS