+421 940 999 885

Vitajte v talianskej reštaurácií Maranello

Maranello Ristorante

Svadba v Maranello ristorante 

Hľadáte dokonalé miesto pre Vašu svadbu s ubytovaním v Bratislave ? 

Viac informácií 

Stužková slávnosť v Bratislave 

Blíži sa ten výnimočný čas kedy končíte strednú školu a plánujete stužkovú ? 

Viac informácií 

Rodinná oslava v Bratislave 

Čas na rodinnú oslavu / posedenie a vytvorenie nových nezabudnuteľných zážitkov s Vašou rodinou ? 

Viac informácií 

Firemný večierok v Bratislave 

Hľadáte dokonalý priestor pre Váš firemný Event ? 

Viac informácií 

SVADOBNÝ BLOG

Zopár slov na úvod...

Čaká Vás jeden z najdôležitejších dní Vášho života, a Vy sa už neviete dočkať, kedy budete mať na sebe oblečené tie krásne (biele) šaty a pôjdete uličkov k oltáru ako princezná? Keď ženích zbadá po prvý raz svoju nevestu a pri pohľade na ňu sa mu podlomia kolená?

Viac ....

Vítame Vás na stránke našej reštaurácie Maranello ristorante.

Vítame vás v našej reštaurácii s osobitným nádychom - "BUSINESS LOUNGE" - mieste, kde sa elegancia stretáva s chuťou v príjemnom modernom prostredí. Zažite dokonalú kombináciu tradičnej talianskej kuchyne a lahodnej talianskej kávy Maranello.

Naša Ponuka:

Okrem pestrého Á la carte menu vám prinášame aj výber niekoľkých druhov denného obedového menu. Nechajte sa unášať našimi jedinečnými chuťami, ktoré každý deň varíme s láskou a starostlivosťou.

Ideálne na Všetky Príležitosti:

Naša reštaurácia je pripravená hostiť rôzne udalosti - od väčších eventov ako svadba alebo stužková s kapacitou až do 130 osôb po intímne rodinné oslavy. Máme aj vonkajšiu terasu, kde si môžete vychutnať atmosféru vonku s kapacitou pre 40 hostí.

Komfort a Praktickosť:

Nefajčiarske prostredie, plná klimatizácia, bezbariérový prístup a vlastné parkovacie miesta zabezpečia, aby vaša návšteva bola nielen chuťovým zážitkom, ale aj pohodlným a príjemným zážitkom. Užívajte si každý moment v našej reštaurácii, kde elegancia, pohoda a výborná kuchyňa idú ruka v ruke. 

 

Hotel Modena ***Súčasťou reštaurácie je Hotel Modena*** poskytujúci ubytovanie v 40-tich novo-zrekonštruovaných izbách, nachádzajúcich sa na 6. poschodí budovy.

 

Sme mladý dynamický tím, ktorý chce vyhovieť aj požiadavkám toho najnáročnejšieho zákazníka.

Tešíme sa na Vašu návštevu :)